Pappa är i farten!

Som några av er vet så har jag en väldigt pigg och härlig pappa, han gör allting han får lust till och hans stora passioner är jakt och fiske. Det finns verkligen både positiva och negativa aspekter med att ens pappa är en väldigt aktiv man. Den negativa, eller jobbiga, aspekten av det är att han gärna vill att man ska hänga med honom på hans äventyr. Jag har visat tydligt att jag inte kommer följa med och jaga, någonsin, så nu har han bestämt att jag ska följa med och fiska nästa gång han ska iväg. Han har till och med tagit med mig och kollat på fiskespön. Är det verkligen lönt att jag köper ett eget när jag liksom inte kommer fiska så mycket i mitt liv? Ja, det tycker pappa bestämt. Vi får se vad det blir till. Jag tror dock att jag ska ge det en chans, det har jag lärt mig att man ska. Provar man aldrig så kan man inte säga nej när det erbjuds. Jag kanske älskar det, vem vet! Haha, troligt?!

Utöver pappas planer för mig så håller jag och Clara på att bolla idéer för hur vi ska göra om här hemma. Jag vill jättegärna måla om mitt sovrum, och kanske sätta upp någon tapet i köket. Men så himla svårt att bestämma sig för vilken färg och vilket mönster. I köket vill jag tapetsera mellan bänkarna och vägghyllorna, och i sovrummet vill jag ha en varmare färg än nu.

Köket tänker jag något sånt här!
Köket tänker jag något sånt här!
Den här färgen tänker jag till sovrummet?
Den här färgen tänker jag till sovrummet?

Vad tycker ni? Tror ni det skulle funkat? Funderar på om jag bara ska ha en vägg mörk i sovrummet, eller om jag bara ska köra och måla alla? Hjälp!

6 thoughts on “Pappa är i farten!

  1. Haha känner igen det där med föräldrar som försöker få med en på deras intressen! Min mamma älskar till exempel att ringa mig och berätta om vad som hände sist på Allsång på Skansen. Woho…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s