Livets vändningar!

Godmorgon!

Åh, hörni! Visst är det så oerhört härligt med sommaren?! Jag kan inte sluta sucka sådär ljudligt av total lycka varje morgon när jag tittar ut på det gröna. Vill bara stoppa ner lite sommar i fickan så jag kan plocka fram det under de mörkaste dagarna av november. Hade inte det varit härligt?

kaffe

Jag har fått för mig att vidga mina vyer också, om min framtid. Det är kanske dumt att låsa sig vid just en specifik sak när det gäller utbildning och så, så jag har börjat titta runt vad som mer hade kunnat vara kul att utbilda sig till. Jag vet att jag är lite sen på det för höstens kurstarter, men inför nästa termin eller nästa år kanske det finns något som får mig att åter sätta mig i skolbänken. Vem vet vad livet bjuder på om ett år, liksom?

Apropå att framtiden är oförutsägbar, så ska min kompis separera. Himla jobbigt är det, men det är för deras egna bästa. Detta är alltså så klart inte mina ord, utan deras egna. Så nu letar hon efter ny lägenhet och är på jakt efter mäklare på Södermalm & Gamla stan. Jag tipsade henne om samma mäklare som hjälpte min kompis för nått år sedan, sen får vi se vad det slutar med. Jag som brukar vara så himla glad när folk flyttar till en ny lägenhet som är närmare till min, men den här gången är det väldigt bitterljuvt.

One thought on “Livets vändningar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s