Lite söndagsångest

Jag måste säga att denna söndag inte direkt behandlat mig bra. Har dock haft en riktigt bra helg så jag ska inte klaga.

I fredags såg vi Idol här hemma och igår följde jag med Lina till Pelican, butiken med allt för flytten. Hon har gett bort alla flyttlådor och sånt till vänner som flyttat så hon behövde köpa nya. Om folk inte kunde ge tillbaka det som lånat ut? Nej det kunde dom inte. Varför? För att de är dumma i huvudet.

Nej men ibland är folk så konstiga och Lina har det finaste hjärtat jag någonsin har sett så hon skulle aldrig kräva något sådant. Men det är så dumt, för vissa är så bra på att utnyttja hennes goda sida vilket resulterar i katastrof ibland för henne. Nu är inte flyttkartonger katastrof, men ändå. Känns så dumt. Jag var redo att damma av mitt gamla knogjärn (nej jag har inget) och gå och spöa på dem! Nu är det ju dock så att jag också är lite för snäll för det men ändå. Ni vet den där ilskan man får för andras skull? Den är oftast starkare än ilskan man får för sin egen skull ibland. Skumt.

drunk

Åter till helgen, vi packade lite av hennes grejer på dagen igår men vi började dricka vin istället. Hon hade en flaska hemma och jag hade två så jag sprang hem och hämtade dem och vi drack 3 flaskor vin, rätt och slätt, tillsammans. Helt sjukt, vi var som två tvättsvampar! Men shit var kul vi hade! Men shit vad dåligt jag mår idag… Och imorgon är det jobb. Snarkelisnark!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s